Timeformat

Litt Om Våre Timeformat

jazzercie2015

Våre instruktører er eksperter på å holde deg motivert ved å tilby deg ny musikk med nye bevegelser jevnlig. Instruktørene våre holder seg oppdaterte og kan tilby deg et utvalg av forskjellige timeformat samt gi deg en god variasjon av kardio, styrke, Pilates, yoga, kickboxing og moderne dans.

Våre Timeformat
Dance Mixx

Timen inneholder en kombinasjon av energiske danseformer sammen med styrke og fokuserer på de tre største muskelgruppene i kroppen for å gi deg en optimal treningsøkt.

 

Interval

Intervallformatet vårt gir deg alt du forventer å få av High Intensity Interval Training (Hiit). Det er maks intensitet fra start til slutt. Form kroppen din på alle de riktige stedene med intervall kardio og styrketrening.

 

Fusion

En intervalltime som kombinerer dansebasert kardio med styrkeøvelser som former musklene. Det beste som er å by på i en treningstime for hele kroppen.

 

Flip Fusion

Flip Fusion gir deg intervalltrening på sitt beste. En god balanse av korte, intense kardioøkter og heftige styrkeøvelser. Forbrenningen er på topp i løpet av timen, og vil fortsette selv en god stund etter at økten er over.

 

Core

En kardio/styrketime med fokus på kjernemuskulatur som gir deg maks forbrenning og forming av musklene.

 

Strike

Her får du en tøff kondisjonsdel som forbrenner og former musklene dine. Boks og spark deg gjennom en herlig miks av musikk som ender i en utfordrende styrkedel. Bli kvitt stress, og kalorier!

 

Strength 30/45/60

Stram opp hele kroppen og form musklene dine gjennom vekt og styrketrening fra Jazzercise. Vi tilbyr 30-, 45,- og 60-minutters styrketimer.

 

Express

Trenger du å komme deg i form RASKT? Express er løsningen for travle dager. En kortere 30-minuttersversjon av originalen, med både kondisjon og styrke.

 

Personal Touch

Gi treningen din et ekstra kick! Disse timene er skapt for å forbedre styrke og for å forme muskler i mindre grupper med deltakere.

 

Junior Jazzercise

Barn fra 6 til 11 år får oppleve gleden av bevegelse mens de danser seg gjennom spesialkoreograferte øvelser som treffer deres alderstrinn. Vi jobber med dans, koordinasjon, lett styrke, og fletter inn tips om sunne vaner mens vi har det gøy!

 

Lo

Med spesielt fokus på muskelbruk for å sette i gang forbrenningen uten hopp og sprett.

 

Lite

Denne timen er basert på våre originalformat, men uten hopp. Vi øker forbrenning, og hjelper med balanse og fleksibilitet på et litt lavere intensitetsnivå.

 

 

 

Finn ett av våre treningstilbud nær deg og kom i gang!

 

Klar til å komme i gang? Slik starter du...

Hos oss er det ingen som dømmer, eller forventer noe som helst. Start treningen i det tempoet du er komfortabel med, og vi er sikre på at du passer inn hos oss - uansett hvilken form du befinner deg i.

Husk, vi har alle på et tidspunkt vært nye på trening. Vårt program er unikt, og følelsen du får av å komme på trening er vanskelig å beskrive. Vi ønsker å motivere deg til å nå de målene du har satt deg og ønsker deg velkommen akkurat som du er!

 

Enkelt sagt

Er du klar til å begynne? Vi tilbyr forskjellige kort og avtaler. Hvis du tegner avtalegiro hos oss kan du trene så ofte og så mye du vil. Vi tilbyr også betaling for enkelttimer og klippekort. Klikk deg inn på Find a Location for å finne priser og treningstilbud i ditt nærområde.

Noen steder tilbyr også barneparkering.

Kom innom oss!