Franchisee Links

Apply

jazzercie2015
HVORDAN BLI EN JAZZERCISEINSTRUKTØR?

Det er kun 4 enkle trinn som skal til for å bli en Jazzerciseinstruktør. Vi er her for å hjelpe, så ta kontakt med oss om du vil ha mer informasjon.

E-post: customercare@jazzercise.com
Tlf: (800) FIT-IS-IT

HVOR BEGYNNER JEG?

Øvelse gjør mester! Se på denne koreografien, og øv det inn til det "sitter." Dette er bevegelsene du vil måtte bruke i din vurderingsvideo. Øv sammen med din instruktør - og på egen hånd - før du leverer søknad. Når du først har lagt inn en søknad så har du én ukes frist på deg til å levere inn en vurderingsvideo til oss.

KLAR TIL Å SØKE?

Trykk på "Søk nå" linken nederst på siden for å komme inn på vår digitale søknad. Ditt neste steg er da å levere inn en vurderingsvideo. Når du har bestått/fått en godkjent vurdering av dine danseferdigheter, så vil din Training Specialist sende deg:

  1. Øvelsesmateriell
  2. Informasjon om vår franchise og franchisekontrakt
  3. 3. Betalingsinformasjon. Du vil få muligheten til å betale beløpet på $1250 i fullt, eller dele det opp i to innbetalinger på $625. Om du velger å dele det opp så vil den andre innbetalingen ha en frist på 30 dager etter dato av din sertifisering som instruktør.

HVA GJØR JEG VIDERE?

De neste 5 ukene vil din Training Specialist hjelpe deg så godt hun/han kan med veiledning og tilbakemeldinger på det du måtte ønske og trenge for å bli klar til audition. Du vil også trenge å jobbe tett sammen med din nåværende instruktør mens du øver på koreografi og "koding" av øvelsene.

HVORDAN FOREGÅR AUDITION?

Du har øvd, og er forberedt. Nå er det på tide å komme seg på scenen! New Franchisee Training Day inkluderer en 3-4 timers treningsmodul sammen med din Training Specialist hvor du vil få en mer guidet og intens gjennomgang av det du har øvd på hjemme.

På slutten av dagen vil du gjennomføre en audition for din Training Specialist. Dette klarer du fint!

Når du har gjennomført New Franchisee Training og bestått audition, vill du offisielt bli en Jazzerciseinstruktør og franchisetaker.

 

 

 

KLAR TIL Å FORANDRE DITT OG ANDRES LIV?

 
apply now