jazzercie2015

Våre instruktører er eksperter på å holde deg motivert ved å tilby deg ny musikk med nye bevegelser jevnlig. Instruktørene våre holder seg oppdaterte og kan tilby deg et utvalg av forskjellige timeformat samt gi deg en god variasjon av kardio, styrke, Pilates, yoga, kickboxing og moderne dans.

Our Class Formats
Cardio Sculpt

Føl deg lettere, sterkere og gladere etter høyintensitets, dansebasert kondisjon etterfulgt av styrketrening og tøying (60 eller 45 min time)

 

Power Sculpt

Fyr opp forbrenningen i denne HIIT klassen hvor vi kombinerer høyintensitets dansebasert kondisjon med målrettede styrkeintervaller. Avslutt med konsentrert styrketrening (60 eller 45 min time)

 

Sculpt

Form musklene i denne styrketimen. Bli med på knebøy, push-up og planke for å gi hele kroppen velvære med øvelser som former og toner hver muskel i kroppen din. (60, 45 eller 30 min time)

 

Stretch

Øk fleksibiliteten og lindre støle og såre muskler i denne 30-minutters dansebaserte restorative (gjenoppbyggende) timen. Med dynamisk og statisk tøying, stabiliserer vi leddene, forlenger musklene, og fremmer fysisk og mental balanse`

 

Cardio

Føl deg lettere, sterkere og gladere etter å ha danset deg gjennom 30 minutter med høyintensitets kondisjon (30 min time)

 

Cardio Sculpt (low impact)

Minimal impact, maximum results. Få pulsen opp uten hopp og sprett, i vår dansebaserte signaturtime. Bevegelser med hopp blir erstattet med alternativer som fokuserer mer på musklene for å beskytte leddene og maksimere resultatene dine.

 

Power Sculpt (low impact)

Minimal impact, maximum results. Få pulsen opp uten hopp og sprett i denne HIIT timen hvor vi kombinerer dansebasert kondisjon med målrettet styrketrening. Bevegelser med hopp blir erstattet med alternativer som fokuserer mer på musklene for å beskytte leddene og maksimere resultatene dine.

 

LO

Minimal impact, maximum results. Få pulsen opp uten hopp og sprett, i vår dansebaserte signaturtime. Bevegelser med hopp blir erstattet med alternativer som fokuserer mer på musklene for å beskytte leddene og maksimere resultatene dine.

 

 

 

Finn ett av våre treningstilbud nær deg og kom i gang!

find a location
 

Klar til å komme i gang? Slik starter du...

Hos oss er det ingen som dømmer, eller forventer noe som helst. Start treningen i det tempoet du er komfortabel med, og vi er sikre på at du passer inn hos oss - uansett hvilken form du befinner deg i.

Husk, vi har alle på et tidspunkt vært nye på trening. Vårt program er unikt, og følelsen du får av å komme på trening er vanskelig å beskrive. Vi ønsker å motivere deg til å nå de målene du har satt deg og ønsker deg velkommen akkurat som du er!

 

Enkelt sagt

Er du klar til å begynne? Vi tilbyr forskjellige kort og avtaler. Hvis du tegner avtalegiro hos oss kan du trene så ofte og så mye du vil. Vi tilbyr også betaling for enkelttimer og klippekort. Klikk deg inn på Find a Location for å finne priser og treningstilbud i ditt nærområde.

Noen steder tilbyr også barneparkering.

Kom innom oss!