jazzercie2015

Våre instruktører er eksperter på å holde deg motivert ved å tilby deg ny musikk med nye bevegelser jevnlig. Instruktørene våre holder seg oppdaterte og kan tilby deg et utvalg av forskjellige timeformat samt gi deg en god variasjon av kardio, styrke, Pilates, yoga, kickboxing og moderne dans.

Våre Timeformat
Dance Mixx

Vårt klassiske format er den ultimate treningsøkten som fokuserer på hele kroppen. 40 minutter med høy intensitets, dansebasert kondisjonstrening etterfølges av 20 minutter med styrketrening og uttøying. Din sertifiserte instruktør vil motivere deg til å danse, hoppe, sparke, og til å gi det lille ekstra i styrketreningen. Alt dette til hit-musikk som vil være en ekstra motiverende faktor.

 

Interval Dance Mixx

Det originale formatet, med en "twist" - High Intensity Interval Training (Hiit). 40 minutter med dansebasert kondisjonstrening som veksler mellom høy og lav intensitet er laget spesielt for å maksimere kaloriforbrenningen din. 20 minutter med styrketrening for hele kroppen sammen med uttøying holder forbrenningen din i gang lenge etter at treningsøkten er over.

 

Fusion

Denne intervallbaserte, 60-minutters treningstimen består av 40 minutter med høy intensitets, dansebasert kondisjonstrening vekselvis med styrketrening som inkluderer bruk av håndvekter og treningsstrikker. Fullfør økten med en 20-minutters styrkedel og uttøying for å maksimere oppbyggingen av muskler og kaloriforbrenning.

 

Flip Fusion

Dette formatet vender om intervallbasert Fusion. Der Fusion starter med kondisjonstrening, starter Flip Fusion med 40 minutter med intens styrketrening - med noen harde kondisjonsøvelser strategisk plassert innimellom. Timen avsluttes med flere øvelser som fokuserer på kjernemuskulatur, og etterlengtet uttøying musklene dine vil sette pris på.

 

Interval Fusion

Her veksler vi i de første 40 minuttene av timen mellom kondisjonstrening av høy intensitet og konsentrert styrketrening. Satt sammen med styrken i fokus, så vil denne timen avsluttes med ekstra styrketrening og uttøying. Etter denne intense treningsøkten vil du føle at du har utfordret deg selv og at du samtidig sitter igjen med en god mestringsfølelse.

 

Core

Stabilitet, styrke og pågang vil utfordres i dette "dancing abs" formatet spesialdesignet for å forme kjernemuskulaturen gjennom både kondisjon og styrketrening på totalt 60 minutter.

 

Strike

En 60-minutters kondisjon og styrketime som forbrenner og former musklene dine. Boks og spark deg gjennom en herlig miks av musikk som ender i en utfordrende styrkedel med uttøying. Etter denne økten vil du føle deg klar til å møte dagens utfordringer.

 

Strength 30

Kom rett til saken med denne 30-minutters styrketimen som inneholder øvelser med vekter og/eller treningsstrikker. Formatet er laget med tanken om å fokusere på hele kroppen. Din instruktør passer på å velge øvelser som styrker alle de store muskelgruppene og mer.

 

Strength 60

Denne 60-minutters styrketimen legger vekt på og styrker alle de store muskelgruppene. Planker, push-ups, og knebøy er alle med på leken, i tillegg til håndvekter og annet utstyr som instruktøren din har valgt seg ut. Hver en øvelse er koreografert til musikk, slik at vi holder deg motivert til å fortsette gjennom timen.

 

Express

Vi kaster ikke bort noe tid i denne 30-minutters økten med dansebasert kondisjonstrening. Her vil mesteparten av økten bestå av høy-intensitets kondisjonstrening, og avsluttes med en dose styrketrening og uttøying. Du vil svette - og smile - på vei ut av denne timen.

 

Personal Touch

Gi treningen din et ekstra kick! Disse timene er skapt for å forbedre styrke og for å forme muskler i mindre grupper med deltakere.

 

Junior Jazzercise

Barn fra 6 til 11 år får oppleve gleden av bevegelse mens de danser seg gjennom spesialkoreograferte øvelser som treffer deres alderstrinn. Vi jobber med dans, koordinasjon, lett styrke, og fletter inn tips om sunne vaner mens vi har det gøy!

 

Lo

Dette formatet er laget med DEG i tankene, med et spesielt fokus på muskelbruk for å sette i gang forbrenningen. Bevegelser med høy intensitet blir modifiserte for å gi deg den ultimate økten uten hopp og sprett - som er mer skånsomt for kroppens ledd. Vi oppfordrer alle til å prøve dette formatet - ikke tro at en økt uten hopp hindrer deg fra å få en fullverdig treningsopplevelse!

 

 

 

Finn ett av våre treningstilbud nær deg og kom i gang!

find a location
 

Klar til å komme i gang? Slik starter du...

Hos oss er det ingen som dømmer, eller forventer noe som helst. Start treningen i det tempoet du er komfortabel med, og vi er sikre på at du passer inn hos oss - uansett hvilken form du befinner deg i.

Husk, vi har alle på et tidspunkt vært nye på trening. Vårt program er unikt, og følelsen du får av å komme på trening er vanskelig å beskrive. Vi ønsker å motivere deg til å nå de målene du har satt deg og ønsker deg velkommen akkurat som du er!

 

Enkelt sagt

Er du klar til å begynne? Vi tilbyr forskjellige kort og avtaler. Hvis du tegner avtalegiro hos oss kan du trene så ofte og så mye du vil. Vi tilbyr også betaling for enkelttimer og klippekort. Klikk deg inn på Find a Location for å finne priser og treningstilbud i ditt nærområde.

Noen steder tilbyr også barneparkering.

Kom innom oss!